Twee jaar geleden rond deze tijd was er in de Staatsloterij meer dan € 30 miljoen te winnen. In die periode was is heel erg op zoek naar mijn toekomst. Ik kocht en lot en liet mijn gedachten de vrije loop. Ik zou mensen gaan helpen met hun financiën in mijn eigen bedrijf, genieten van mijn leven en de vrijheid enz. Ik won natuurlijk niet. Het had alleen wel gezorgd voor een verandering in mijn mindset en ik ging op zoek naar hoe ik mijn droom wel waar kon maken. Ik spaarde € 10.000,- in 1 jaar. Lees hier meer.

Laatst las ik het verhaal van een loodgieter in Engeland. Hij had ook miljoenen gewonnen maar bleef gewoon zijn vak uitvoeren. Dat was wat hij graag deed. Wat een verschil met mij 2 jaar geleden. Ik zou mijn leven compleet omgegooid hebben.

Dat bracht me wel weer aan het denken. We zijn nu twee jaar verder en ik heb al 1,5 jaar een eigen bedrijf. Sterker nog. Ik heb inmiddels 2 eigen bedrijven!

Wat zou ik NU doen wanneer ik 1 of meerdere miljoenen win.

De eerste dingen die in me opkwamen waren; een nieuwe auto voor mijn vader, mijn moeder en zus hun rijbewijs laten halen, een elektrische fiets voor mijn moeder.

Ik kwam er nergens in voor. Wat gek. Heb ik niets meer te wensen? Ik heb natuurlijk de droom om mijn hypotheek af te lossen (lees hier meer). Ook zou ik nog wel HEEL graag een keer op een cruise door de Caribbean willen. Dan houdt het eigenlijk wel op.

Ik leef elke dag mijn droom. Ik mag mensen helpen, groei zelf elke dag als persoon en als ondernemer, mag allerlei mooie en inspirerende mensen ontmoeten, ik heb een prachtige zoon en fantastische man, we zijn allemaal gezond.

Wat wil ik nog meer? Niets dus blijkbaar.

Wat een verschil met twee jaar geleden….

Wat een dankbaarheid dat mijn leven er zo uit mag zien

Wat een verschil in mindset; Enerzijds hoef ik de miljoenen niet meer te winnen, ik verdien ze liever zelf. Anderzijds weet ik dat ik al die miljoenen niet nodig heb. Ik leef inmiddels van ongeveer de helft van het inkomen van twee jaar geleden en ben nog nooit zo happy geweest.

Dat had ik nooit kunnen bedenken.

“Vroeger wilde ik miljonair worden. Tegenwoordig voel ik me al rijk met een tientje”

Mooi die loterijen. Ze laten me nadenken over wat ik echt wil. Maar ik ga er nooit meer een dubbeltje aan uitgeven.

Wat zou jij doen met een miljoen?

Pin It on Pinterest

Share This