Een vraag die veel mensen wel eens stellen is waar doen ze het van?

Ik krijg deze vraag best vaak. Vroeger toen ik een goede baan had en meerdere keren per jaar op verre vakantie ging en regelmatig een andere auto kocht. Maar ook nu, terwijl ik de helft minder inkomen heb, hoor ik het vaak. Al hoor ik het denk ik vaker niet, maar dan krijg ik van die blikken.

Dan hoor ik ze gewoon denken; waar doet ze het van?

De afgelopen jaren heb ik al veel met jullie gedeeld. Mijn gratis dagje uit, besparen op energie, geld verdienen met klagen enz. Alle blogs vind je hier.
Ik merk dat veel mensen hier wat aan hebben. Zo kwam een vriendin iets te laat binnen bij een etentje, zegt ze; Sorry, ik had de loopafstand wat korter ingeschat. Na jouw blog over parkeerkosten had ik even opgezocht waar ik gratis kon parkeren. Scheelt toch weer een tientje vanavond.

Of mijn schoonmoeder die letterlijk iets uit mijn blog herhaalt terwijl we in de stad lopen. Ik wordt hier heel blij van.

En waar je blij van wordt moet je meer doen!

De afgelopen tijd was het behoorlijk stil rond Mijn Financiële Huishoudster. Geen nieuwe blogs, geen nieuwsbrieven of andere informatie. Ik wil jullie graag kort meenemen in het waarom. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn er drie takken waarmee ik mensen help met hun financiën. Mijn Financiële Huishoudster voor particulieren, Mijn Financiële Vrijheid voor ondernemers en Cijfers & Centen voor gemeenten en werkgevers. Waarvan ik de eerste twee takken samen met Doreen deed. Helaas bleek onze samenwerking niet zo goed te werken als we dachten en hebben we besloten uit elkaar te gaan. Waarbij ik gewoon verder ga met alle drie de takken.

Ik moet nog even kijken hoe ik dat allemaal ga aanpakken, daarbij heb ik hulp van een stagiair communicatie en marketing. Voor de praktische zaken, maar hij gaat ook onderzoeken hoe ik alle drie de takken kan integreren en toch apart houden.

In ieder geval zijn we vanaf nu alweer elke dag actief op Facebook met het delen van blogs en andere interessante informatie. Like de Facebook pagina hier als je op de hoogte wilt blijven.

De komende paar weken ga ik op vakantie en dat vind ik een heel mooi begin om te beginnen met nog meer delen. Hoe ik elke keer weer een goede deal voor mijn vakantie vind, hoe ik dat doe met geld uitgeven op vakantie en hoe ik ervoor zorg dat ik geen financiële kater heb bij terugkomst.

Volgende week in ieder geval de eerste blog over de voorbereidingen voor de vakantie en na de vakantie vertel ik jullie alles over de vakantie. Maar tussendoor deel ik ook van alles op Facebook (als het een beetje wil lukken met Wifi in ieder geval). Vergeet dus niet de Facebookpagina te liken.

De meeste van jullie moeten nog op vakantie dus dan kun je de tips en trucs dit jaar misschien nog wel toepassen en ook de vakantie van je leven hebben zonder enorme financiële kater.

Heb jij goede tips voor een super vakantie zonder dat het een gat in je budget achter laat? Deel het in de reacties!

Pin It on Pinterest

Share This