Over ons

Wil jij graag geld over houden voor leuke dingen en jouw dromen?

Herken jij dat geld je keuzes beïnvloed en je zakken uit vliegt?

Ik ben Monica en ik ben Mijn Financiële Huishoudster.

Ik coach je weer grip op je geld te krijgen.

Zodat jij kunt genieten van het leven en je dromen waar kunt maken.

Zelf ben ik ervaringsdeskundige, maar ik heb de succesformule ontdekt.

Deze deel ik graag met jou.

Ik bied praktische tools en coaching zodat je keuzes kunt maken vanuit je hart en niet vanuit je portemonnee. Want dat is mijn missie!

Over Monica

Monica ten Hoove

Monica ten Hoove

Ik ben Monica ten Hoove en ik stel me graag aan jullie voor.

Ik groeide op met weinig geld. Ik werd daardoor vastbesloten altijd voldoende geld te hebben. Geld werd heel erg belangrijk voor mij. Het gaf mij een gevoel van vrijheid. Ik maakte verre reizen, kocht alles waarvan ik vond dat ik het nodig had; kleding, nieuwe auto’s enz. Ik genoot van het leven.

Maar om al dat geld te verdienen moest ik wel heel hard werken, in een baan waar ik eigenlijk al helemaal geen plezier meer in had. Een burn out was het onvermijdelijke gevolg.

Ik krabbelde er weer bovenop en ging nog een paar jaar op dezelfde voet verder. Want wat moest ik anders? Hoe moest dat financieel? Ik voelde me inmiddels helemaal niet meer vrij.

Tot ik een kleine kreeg; ik besloot dat het roer om moest. Ik was het aan mezelf en mijn zoon verplicht alles uit het leven te halen wat er in zit en op deze manier deed ik dat niet.

Stap 1 was € 10.000,- in een jaar bij elkaar sparen. Gedaan! (Lees de blog hier) Tegelijkertijd bracht ik ook het bedrag dat ik maandelijks aan inkomen had ver terug, van € 2000,- naar € 700,-.

Mijn doel was een eigen bedrijf beginnen, dit doel maakte het aanpassen van mijn levensstijl makkelijker.

Tegelijkertijd merkte ik dat ik geld veel te belangrijk had gemaakt. Ik had nu nog steeds een heel leuk leven, alleen met minder geld. Eigenlijk nog wel leuker omdat het gevoel van vrijheid weer terug kwam.

Het was wel heel erg zoeken naar hoe ik dat het beste kon aanpakken, maar ik heb de manier gevonden en deel deze graag met jou!

Pin It on Pinterest

Share This