Ik vind het zo zonde om veel geld uit te geven aan vaste lasten. Het zijn dingen waar ik niet zonder kan; ik kan echt niet meer zonder internet en wil ook graag een warme douche, maar ik wil er niet teveel voor betalen.

Daarom ben ik altijd op zoek naar de beste deal.

Dat lukt me aardig moet ik zeggen. We hebben lage vaste lasten, veel lager dan een paar jaar geleden toen ik er nog niet zo op lette. Sinds ik erachter ben hoeveel geld er valt te halen door regelmatig kritisch naar zaken te kijken is het een soort hobby geworden. Ik ben er ook steeds beter in geworden.

Daarom vind ik het jammer als ik mensen spreek die het wel graag willen maar het eng vinden of niet weten hoe. Natuurlijk kan er altijd wat mis gaan, maar daar heb ik weinig last van. laat die angst je niet tegen houden. Ik bespaar in 5 minuten € 300,- per jaar op mijn energierekening.

Hoe ik dat doe? Dat zie je in onderstaande video. Het is echt heel simpel. Doe het nu maar gewoon!

 

 

Gezien? Ga snel naar www.gaslicht.com en haal jouw € 300,- besparing op!

Eerst nog meer weten? Lees dan de tips over besparen op energie hier.

Pin It on Pinterest

Share This