Diensten

Wij willen dat jullie je financiën op orde krijgen en houden, zodat je kunt genieten van het leven zonder schuldgevoel en bewuste keuzes kunt maken.

Daar helpen we je graag bij

Misschien heb je een droom die je waar wilt maken. Ook daar kunnen we je bij helpen.

Misschien vind je de financiën op orde krijgen en houden maar gedoe, ook dan kunnen wij je helpen. We kijken waar het goedkoper kan en nemen jou zaken uit handen zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met de leuke kant: Geld uitgeven.

Hoe we jou het beste kunnen helpen bepalen we graag samen met jou. En de kosten, daar komen we wel uit. Het gaat tenslotte om wat het oplevert, en niet om wat het kost! Neem contact met ons op.

JOUW BUDGET, ONZE ZORG!

“Ik ben gewend om op mijn uitgaven te letten en houd ook al jaren alle vaste lasten netjes bij. Toch kwam ik door veranderingen van woonomgeving en werk voor mijn gevoel financieel ‘klem’ te zitten. Ik had geen overzicht meer over inkomsten en uitgaven en wist niet meer hoe ik mijn financiële plaatje weer gezond kon krijgen. Ik dacht: ‘Ik ben dit gewend, ik moet dit zelf uitzoeken…’  Maar ik wist het gewoon niet meer.
Na een gesprek met mijn werkgever over mijn onzekere financiële situatie, tipte zij mij om eens met een budgetcoach om de tafel te gaan. Het leek mij de laatste stap, maar ik werd erg onzeker door mijn gebrek aan duidelijkheid rond mijn inkomsten en uitgaven. Ik heb een afspraak gemaakt met Monica.
We zijn een middag gaan zitten. Ik had inderdaad al veel op een rij. Monica heeft de puntjes op i gezet, door de onzekere factoren te berekenen en me te helpen overzicht te krijgen over mijn inkomsten en uitgaven. Met behulp van een huishoudprogramma op mijn pc kan ik nu zelf elke maand precies zien wat er inkomt en uitgaat. Daarmee krijg ik grip op mijn financiën en kan op basis daarvan gezonde besluiten nemen. Ik heb voor mijn gevoel ‘lucht’ gekregen door de hulp van Monica en maak mij wat minder zorgen. Ik heb goede plannen kunnen maken samen met haar voor de toekomst.”

“De kosten voor de Financiële APK is iedere cent waard geweest. Natuurlijk kun je een hele hoop dingen zelf bedenken, maar Mijn Financiële Huishoudster wist ons op een aantal zaken te wijzen die ons flink geld konden besparen, daar waren we zelf nooit op gekomen. Bovendien zijn we dankzij de APK veel bewuster van ons uitgavenpatroon en besparen we in 2016 meer dan € 2.000, daar zijn we heel blij mee!”

“Niet meer hoeven nadenken over geld is echt een cadeautje. We hadden geen grote problemen, maar bij een onverwachte situatie kregen we het soms wel wat benauwd. Nu kunnen we zaken als kinderbijslag gewoon gelijk doorstorten naar de spaarrekening. We houden gewoon echt geld over. Meer dan € 2000,- besparen we nu met boodschappen en de aanpassingen in de vaste lasten.”

“Een reis naar Amerika staat al heel lang op ons verlanglijstje. We schatten de kans dat we echt zouden gaan erg klein in. Totdat we de Financiële APK deden. We kwamen erachter dat er veel geld weg lekte. Genoeg om over een paar jaar met het hele gezin naar Amerika te gaan. Na een paar maanden merkten we dat we steeds terug vielen in ons oude uitgavenpatroon en vroegen we om meer hulp. Dus gingen we weer in gesprek met Mijn Financiële Huishoudster. Nu coachen ze ons op weg naar het waar maken van onze droom en begint de spaarrekening gestaag te groeien.”

“Ik ben een creatieveling en heb geen kaas gegeten van financiële zaken. Ik deed maar wat en dat bracht veel onrust mee. Nu heb ik hulp van Mijn Financiële Huishoudster en heb ik altijd overzicht en inzicht door de handige tools die ik krijg. Ik kan ook altijd bij ze terecht met vragen. Ik kan me richten op waar ik goed in ben en hoef me geen zorgen meer te maken over mijn financiën. Heerlijk!”

“Mijn man en ik werken beide fulltime en hebben twee kinderen. De financiën managen schiet er dan gewoon bij in. Tijdens de APK werd duidelijk dat er vele duizenden euro’s “verdwenen”. Toen heb ik besloten de privé accountant te nemen. Binnen een paar maanden had ik inzicht en geld over! De kosten verdienen we dubbel en dwars terug en ik hoef me er geen zorgen meer over te maken.”

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonummer (verplicht)

  Bericht

  Beste bereikbaar op (dag en tijdstip aangeven)

   

  Pin It on Pinterest

  Share This